Jornada tècnica. L’adolescència i el cos

cartell

programa

fitxa inscripció

Dj.; 24 de maig (9 a 14h) Espai Jove Kesse / Gratuït

Dirigida a professionals que treballen amb joves. Inscripcions a salut.tarragones@oficinajove.cat

El pas i l’entrada a l’adolescència és una etapa en la qual el cos experimenta una sèrie de canvis que definiran com serà la persona adulta. La relació que s’estableix amb el propi cos durant aquesta transformació condicionarà la manera de ser, l’autoestima, la relació amb la resta de persones, etc.

Una allau constant de publicitat ens ven com hem de ser i quina imatge hem de mostrar, les xarxes socials són l’aparador on tothom s’exhibeix, en especial les persones joves. Vigorèxia, dietes, gimnàs… són conceptes del nostre dia a dia, que portats a l’extrem poden derivar en un trastorn de la conducta alimentària.

En aquesta jornada es donaran eines a les persones professionals per treballar els i les joves i la seva relació amb el cos, així com per detectar possibles trastorns de la conducta alimentària.

El primer bloc de la jornada comptarà amb la presència de professionals del camp de la psicologia i el món socioeducatiu, que ens faran una aproximació sobre els canvis del cos en l’adolescència, la relació que hi estableix la persona, així com els trastorns de la conducta alimentària que es poden originar.

En el segon bloc coneixerem experiències i projectes d’arreu del territori sobre la relació amb el cos i sobre els trastorns de la conducta alimentària.

 

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 24 Maig
9:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14)
Gratuït
2018-05-24 09:00 2018-05-24 14:00 Europe/Andorra Jornada tècnica. L’adolescència i el cos Dirigida a professionals que treballen amb joves. El pas i l’entrada a l’adolescència és una etapa en la qual el cos experimenta una sèrie de canvis que definiran com serà la persona adulta. La relació que s’estableix amb el propi cos durant aquesta transformació condicionarà la manera de ser, l’autoestima, la relació amb la resta de persones, etc. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Coorganització: : Consell Comarcal del Tarragonès i Direcció General de Joventut

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.