MTJ2019 | AIXÒ NO ÉS VIDA!, de Sergi Belbel, Albert Espinosa i David Plana

Dc, 22 de maig (21 h) / Comèdia / Mostra de Teatre Jove  / Teatre Metropol / Entrada gratuïta

Això no és vida! és una mirada irònica i divertida sobre algunes de les patologiesmés comunes de lavida moderna: l’estrès, la depressió, l’obsessió per l’estètica… Elspersonatgesd’aquesta obra sónéssersdesgraciats, infeliços, amargats de la vida, atrapats en la pròpia manera de ser. Hi ha una cosa que uneixals cinc protagonistes i es la incapacitat per ser feliços. Durantl’obraveuremcoms’enfronten a un delspitjorsdies de la seva vida i, prenen conciencia de quísón, d’onvénen i caponvolenanar..

Presenta: (H)ISTRIONIS TEATRE

*Durant la mostra, FÒRUM DEL TEATRE JOVE (en acabar els espectacles de la mostra, es podrà conversar amb els i les membres de les companyies al bar del Teatre Metropol)

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 22 Maig
21:00
Teatre Metropol
Gratuït
1 h 15 min
2019-05-22 21:00 2019-05-22 22:15 Europe/Andorra MTJ2019 | AIXÒ NO ÉS VIDA!, de Sergi Belbel, Albert Espinosa i David Plana Això no és vida! és una mirada irònica i divertida sobre algunes de les patologiesmés comunes de lavida moderna: l’estrès, la depressió, l’obsessió per l’estètica… Elspersonatgesd’aquesta obra sónéssersdesgraciats, infeliços, amargats de la vida, atrapats en la pròpia manera de ser. Hi ha una cosa que uneixals cinc protagonistes i es la incapacitat per ser feliços. Durantl’obraveuremcoms’enfronten a un delspitjorsdies de la seva vida i, prenen conciencia de quísón, d’onvénen i caponvolenanar.. Teatre Metropol Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Grup de treball TEATRE JOVE

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.