L’ALTAVEU JOVE. Espai d’apoderament col·lectiu. Juntes som més fortes! TORN 3

Dc. 15 de juliol / de 17 a 20 h / A través del campus virtual:  tarragonajove.org/campus / A partir de 16 anys / Gratuït

Torn 3: Sessió per a totes les persones joves

Més enllà de la condició social, de les capacitats i del gènere, ara és el moment de trobar-nos les persones joves i reivindicar-nos com a col·lectiu per poder donar la nostra opinió i ser escoltades. L’altaveu jove vol ser l’espai on compartir les dificultats i privilegis de cada persona i trobar les estratègies comunicatives per juntes donar la nostra opinió i incidir socialment.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

 

Aquest cicle consta de 2 torns més. Revisa les característiques de les persones participants per poder fer la inscripció:

Torn 1: dc.; 1 de juliol. Sessió per a persones que s’identifiquen amb el gènere dona i persones no binàries.

Torn 2: dc.; 8 de juliol. Sessió per a persones amb diversitat funcional i/o problemes derivats de la salut mental.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 15 Juliol
17:00
Campus Virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
3 h
2020-07-15 17:00 2020-07-15 20:00 Europe/Andorra L’ALTAVEU JOVE. Espai d’apoderament col·lectiu. Juntes som més fortes! TORN 3 L’altaveu jove vol ser l’espai on compartir les dificultats i privilegis de cada persona i trobar les estratègies comunicatives per juntes donar la nostra opinió i incidir socialment. Campus Virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de:: El Far Cooperatiu

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.