L’ALTAVEU JOVE. Espai d’apoderament col·lectiu. Juntes som més fortes! TORN 1

Dc. 1 de juliol / de 17 a 20 h / A través del campus virtual:  tarragonajove.org/campus / A partir de 16 anys / Gratuït

Torn 1: Sessió per a persones que s’identifiquen amb el gènere dona i persones no binàries

Saps quines eines utilitzen les persones influencers per ser escoltades? T’agradaria que la teva opinió també fos escoltada? Et convidem a assistir al taller L’altaveu jove per a millorar les teves habilitats comunicatives i poder incidir en el teu entorn. El model social i polític actual està molt centrat en les persones adultes i oblida que les persones joves també tenim dret a donar la nostra opinió i que es tingui en compte.

Les sessions de L’ALTAVEU JOVE es faran en dues parts. La primera, de 17h a 18:30h en directe; i la segona a través del campus virtual Tarragonajove. Les sessions seran dinàmiques i alhora interessants, així que es respectaran els diferents ritmes fent treball en grup i individual.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

 

Aquest cicle consta de 2 torns més. Revisa les característiques de les persones participants per poder fer la inscripció:

Torn 2: dc.; 8 de juliol. Sessió per a persones amb diversitat funcional i/o problemes derivats de la salut mental.

Torn 3: dc.; 15 de juliol. Sessió per a totes les persones joves.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 01 Juliol
17:00
Campus Virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
3 h
2020-07-01 17:00 2020-07-01 20:00 Europe/Andorra L’ALTAVEU JOVE. Espai d’apoderament col·lectiu. Juntes som més fortes! TORN 1 Et convidem a assistir al taller L’altaveu jove per a millorar les teves habilitats comunicatives i poder incidir en el teu entorn. Campus Virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de:: El Far Cooperatiu

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.