Introdueix-te al batch cooking

Obrim noves places! Apunta't a la Llista d'espera --aquí-- i ens posarem en contacte via correu electrònic per poder entrar al campus virtual on trobareu l'enllaç de la videoconferència i les receptes. No t'oblidis de seleccionar aquesta activitat al formulari.

Dj.; 23 de juliol (18.30 a 20 h) / A través del campus virtual:  tarragonajove.org/campus / Gratuït / A partir de 12 anys 

Aquest concepte ha anat introduint-se poc a poc a les nostres cuines. Has sentit “cuina dues hores per tota la setmana” i has pensat “com ho faig”? Però el batch cooking és molt més que estalvi de temps; és també estalvi de diners, de menjar, reducció de residus… i moltes coses més! Si vols introduir-te en aquest món i conèixer-ne alguns dels seus secrets, no et quedis sense la teva plaça!

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 23 Juliol
18:30
Campus Virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
1.30 h
2020-07-23 18:30 2020-07-23 20:00 Europe/Andorra Introdueix-te al batch cooking El batch cooking és molt més que estalvi de temps; és també estalvi de diners, de menjar, reducció de residus... i moltes coses més! Campus Virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de:: l'Espiga d'Or

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.