ACTE ANUL·LAT // LA BOLA DE DRAC: Xerrada “Anem-la a buscar” i visualització episodi 0 “La llegenda del Drac Sheron” (1986)

ATENCIÓ! Per causes de l’organització, aquest acte ha quedat anul·lat

Ds.; 26 de setembre / Gratuït / A través de:  tarragonajove.org/streaming

22:00h | LA BOLA DE DRAC, “Anem-la a buscar”, amb Mònica Padrós i Marc Zanni. El reconeixement i l’expressió de les emocions mitjançant la veu

Mònica Padrós Soler, actriu de doblatge catalana, és coneguda especialment per ser la veu del primer Son Goku durant gairebé tot Bola de Drac i també a Bola de Drac GT. Amb ella, ens retrobarem en la nostàlgia d’una veu que a generacions passades encara avui ens emociona i reporta a interioritzar la nostra infància i imaginació. L’acompanyarà en aquesta obertura de la nit, Marc Zanni, director i actor de doblatge en català i castellà. És conegut per posar veu a molts personatges d’anime, la majoria d’ells amb papers principals, com Son Goku a partir del canvi de veu del personatge a Bola de Drac Z.

 

22.30h | BOLA DE DRAC, episodi 0 BOLA DE DRAC, “La llegenda del Drac Sheron” (1986)

Projecció del primer capítol de la sèrie que va marcar tota una generació. Els inicis del manga i anime en emissió per primera vegada a Televisió de Catalunya ara fa 30 anys. A continuació, es podrà veure el film anime La llegenda del Drac Sheron, de Daisuke Nishio (1986), també coneguda com La maledicció dels robins de sang és la primera pel·lícula de Bola de Drac. Es va emetre entre els episodis 43 i 44. Inicialment, el seu títol era simplement Bola de Drac, però a l’estrenar-se en vídeo, se li va canviar el nom. La pel·lícula recrea la saga de la recerca de les 7 boles de drac amb grans variacions a la història, de les quals una de les més notables és que l’antagonista principal és el Rei Gurmet i no en Pilaf, com a la història original. Pel desè aniversari de Bola de Drac la història es va reescriure de nou a la pel·lícula El camí per ser el més fort.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dissabte, 26 Setembre
22:00
En línia
Gratuït amb inscripció prèvia
1,5 h
2020-09-26 22:00 2020-09-26 23:30 Europe/Andorra ACTE ANUL·LAT // LA BOLA DE DRAC: Xerrada “Anem-la a buscar” i visualització episodi 0 “La llegenda del Drac Sheron” (1986) Mònica Padrós Soler, actriu de doblatge catalana, és coneguda especialment per ser la veu del primer Son Goku durant gairebé tot Bola de Drac i també a Bola de Drac GT. Amb ella, ens retrobarem en la nostàlgia d’una veu que a generacions passades encara avui ens emociona i reporta a interioritzar la nostra infància i imaginació. L’acompanyarà en aquesta obertura de la nit, Marc Zanni, director i actor de doblatge en català i castellà. És conegut per posar veu a molts personatges d’anime, la majoria d’ells amb papers principals, com Son Goku a partir del canvi de veu del personatge a Bola de Drac Z. En línia Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.