ACTIVITAT SUSPESA | Canvi de paradigma: Una aproximació a l’Educació per a la Justícia Global

Activitat suspesa. Properament s’indicaran noves dates

Dijous 12, dimarts 17 i dijous 19 de noviembre / de 17.30 a 19.30h / Campus Virtual

En les darreres dècades s’han intensificat les dinàmiques globalitzadores que tenen el seu vessant negatiu: l’augment de les desigualtats socials i dels conflictes, l’aparició de noves i preocupants formes d’exclusió i de vulneració de drets, així com l’augment de la degradació mediambiental.

Al curs, reflexionarem sobre quin són els reptes del context actual i com afecten a la nostra tasca educativa i sensibilitzadora. Es presentarà l’Educació per a la Justícia Global com el paradigma actual en el món de la sensibilització i la cooperació.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 12 Novembre
17:30
Campus virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
2020-11-12 17:30 2020-11-12 19:30 Europe/Andorra ACTIVITAT SUSPESA | Canvi de paradigma: Una aproximació a l’Educació per a la Justícia Global En les darreres dècades s’han intensificat les dinàmiques globalitzadores que tenen el seu vessant negatiu: l’augment de les desigualtats socials i dels conflictes, l’aparició de noves i preocupants formes d’exclusió i de vulneració de drets, així com l’augment de la degradació mediambiental. Al curs, reflexionarem sobre quin són els reptes del context actual i com afecten a la nostra tasca educativa i sensibilitzadora. Es presentarà l’Educació per a la Justícia Global com el paradigma actual en el món de la sensibilització i la cooperació. Campus virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

Facilitadors: Montse López Amat i Elena Díez Villagrasa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.