VIATGE AL CENTRE DE TARRACO. Casal d’arqueologia urbana

En aplicació de les recomanacions sanitàries (COVID-19,) per fer efectiva la inscripció s'haurà de presentar: 

  • Declaració responsable que acrediti l'estat de salut de la persona participant
  • Foto o fotocòpia de la targeta sanitaria 

Pots  fer l'enviament: --aquí-- El dia de l'activitat s'haurà de portar la targeta sanitaria original i el full d'autorització signat si la persona participant és menor d'edat.

De dl. a dv.; del 27 al 31 de juliol / de 9.30 a 11.30 h / Gratuït / Plaça del Pallol / de 14 a 30 anys

A càrrec de NEMESIS arqueologia i difusió cultural Tarragona és una ciutat considerada tota ella com a jaciment arqueològic.

Amb aquest casal tindrem l’oportunitat de prospectar la nostra ciutat i descobrir monuments de totes les èpoques des del punt de vista de l’arqueologia, documentant les estructures que avui conservem. També donarem una gran importància a la cultura material que recuperem a les intervencions arqueològiques. . Aquest casal serà totalment pràctic, amb treball de camp i manipulació de materials arqueològics. No contemplem la participació de sectes caníbals ni de malvats multimilionaris: Únicament amb un mòbil us esperen descobertes arqueològiques apassionants us esperen descobertes apassionants.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dilluns, 27 Juliol
9:30
Plaça del Pallol
Gratuït amb inscripció prèvia
10 h
2020-07-27 09:30 2020-07-27 11:30 Europe/Andorra VIATGE AL CENTRE DE TARRACO. Casal d’arqueologia urbana El casal Viatge al centre de Tarraco consistirà a realitzar una excavació arqueològica a l’àrea del refugi antiaeri, seguint la metodologia de camp pròpia d’aquesta disciplina i sota la direcció d’una arqueòloga. Plaça del Pallol Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: NEMESIS arqueologia i difusió cultural

Hi col·labora: Museu d’Història de Tarragona i Societat d’Investigació Espeleològica de Tarragona

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.