TOMBANT ELS MOTS.Casal d’escriptura CREATIVA

En aplicació de les recomanacions sanitàries (COVID-19,) per fer efectiva la inscripció s'haurà de presentar: 

  • Declaració responsable que acrediti l'estat de salut de la persona participant
  • Foto o fotocòpia de la targeta sanitaria 

Pots  fer l'enviament: --aquí-- El dia de l'activitat s'haurà de portar la targeta sanitaria original i el full d'autorització signat si la persona participant és menor d'edat.

De dl. a dv.; del 13 al 17 de juliol / de 9.30 a 11.30 h / Gratuït / Espai Jove Kesse / de 12 a 18 anys

“Tan si ets fan de les ironies, com si gaudeixes llegint i inventant històries, vine i experimentaràs tot el que pots arribar a fer amb les paraules!” Aquest taller té l’objectiu d’animar-te a fer el pas de començar a escriure les teves pròpies històries i a compartir-les. Es tractaran diversos aspectes creatius al mateix temps que es pretén trencar el mite de l’escriptor introvertit i potenciar la lectura de textos en veu alta.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dilluns, 13 Juliol
9:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia
10 h
2020-07-13 09:30 2020-07-13 11:30 Europe/Andorra TOMBANT ELS MOTS.Casal d’escriptura CREATIVA “Tan si ets fan de les ironies, com si gaudeixes llegint i inventant històries, vine i experimentaràs tot el que pots arribar a fer amb les paraules!” Aquest taller té l’objectiu d’animar-te a fer el pas de començar a escriure les teves pròpies històries i a compartir-les. Es tractaran diversos aspectes creatius al mateix temps que es pretén trencar el mite de l’escriptor introvertit i potenciar la lectura de textos en veu alta. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Escola de Lletres de Tarragona

A càrrec: Ingrid Ventura

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.