FSLP2020 | CIRC ESPERANÇA, de cia Entret(r)es

Dc.; 15 de juliol (19 h) / CIRC / Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming 

Les Entret(r)es, Imma Pujol, Karme González i Rat Cebrián us presentaran un circ molt especial: el que coneix bé els viatges d’aquí cap allà, els adéus precipitats, els “fins no sé quan!” i que, malgrat tot, brilla amb il·lusió quan comença la música de la vida. Un circ que acull artistes vinguts i vingudes d’arreu i que es nodreix de la riquesa que porten a les seves maletes, per aixecar cada dia una carpa d’un circ, únic, increïble, sorprenent!

* La reserva d’entrada serà vàlida fins l’hora d’inici prevista per l’espectacle, a partir d’aquell moment no es garanteix la reserva assignada ni l’accés a l’espai.

La reserva d’entrades ja està tancada. Si hi hagués alguna plaça disponible, quedaria per a la primera persona que es presenti a l’entrada del recinte.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 15 Juliol
19:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït amb reserva d'entrada
2 h
2020-07-15 19:00 2020-07-15 21:00 Europe/Andorra FSLP2020 | CIRC ESPERANÇA, de cia Entret(r)es Les Entret(r)es, Imma Pujol, Karme González i Rat Cebrián us presentaran un circ molt especial: el que coneix bé els viatges d’aquí cap allà, els adéus precipitats, els “fins no sé quan!” i que, malgrat tot, brilla amb il·lusió quan comença la música de la vida. Un circ que acull artistes vinguts i vingudes d’arreu i que es nodreix de la riquesa que porten a les seves maletes, per aixecar cada dia una carpa d’un circ, únic, increïble, sorprenent! Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.