MTJ2020 | Com posar un elefant dins d’una capsa de sabates, de creació pròpia

Dc.; 25 de novembre (21h), vídeo teatre | https://tarragonajove.org/streaming

Espectacle basat en les improvisacions del taller d’Introducció al Teatre de l’Aula de Teatre de la URV – Experimenta Teatre. Collage dramàtic on un grup d’actors es mou, s’expressa i crea simbiosis prodigioses amb el desig obstinat d’afegir més llenya al foc a la incertesa de tot allò que ens envolta.

Interpretació: Susana de Llobet, Natàlia Lozano, Carlos Cercós, Alaitz Leatxe, Portillo, Júlia Grañó, Aina Salado, Albert Pagà, Teresa Alcañiz, Clara Lucía, Javier Legarreta, Marina Rodríguez, Marta Mañé, Ana Libertad Prieto, Joan González, Blanca Ripoll, Xènia Roviralta, Alejandro Serrano, Anna Moreno, Sandra Àngels González, Ricardo Bonache.

Producció: Álex Manrique

Direcció: Joan Rioné

Presenta: AULA DE TEATRE DE LA URV

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 25 Novembre
21:00
Streaming
Gratuït en línia
1 h
2020-11-25 21:00 2020-11-25 22:00 Europe/Andorra MTJ2020 | Com posar un elefant dins d’una capsa de sabates, de creació pròpia Espectacle basat en les improvisacions del taller d’Introducció al Teatre de l’Aula de Teatre de la URV – Experimenta Teatre. Collage dramàtic on un grup d’actors es mou, s’expressa i crea simbiosis prodigioses amb el desig obstinat d’afegir més llenya al foc a la incertesa de tot allò que ens envolta. Streaming Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.