JORNADES COMUNICANT “EN JOVE”. Comunicació i joves, llenguatge i canals.

Dc. 13 de març (de 19 a 21 h) / Espai Jove Kesse / +14 anys

Inscripcions a la jornada a la part de sota d’aquesta pàgina ⇓⇓

Com ens comuniquem avui en dia, les persones joves? Ha canviat la manera de comunicar-nos al llarg dels anys? Parlarem d’eines, de plataformes i de les xarxes més populars. Amb la intervenció de diversos experts que les dominen i ens en donaran les claus.

Dirigit a entitats, col·lectius i persones joves amb interessos per millorar les eines i recursos emprats per a la difusió del seu projecte, centre o iniciativa.

Participaran en aquesta sessió:

  • Josep Maria Grau: cap del departament d’Imatge i So de l’INS Pere Martell i professor associat del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV.
  • Xavier Fornós: realitzador audiovisual freelance i col·laborador habitual de televisió, actualment amb reportatges per TV3. Parlarem amb ell sobre la comunicació mitjançant el format audiovisual. El seu documental ‘Objectiu lluitador’ protagonitzat per Angélico, mostra en què consisteix la vida d’un estranger que deixa la seva vida enrere per dedicar-se al seu somni, la Lluita Lliure, i les dificultats que es troben en el seu camí, com es prepara en el seu dia a dia per afrontar el present i el futur. (@xfornos / Vimeo: vimeo.com/xfornos)
  • Oscàrboles: cantautor tarragoní d’èxit. Destaca per les seves lletres tragicòmiques i ha participat recentment de forma mediàtica al programa de talents Factor X. En parlem sobre la comunicació mitjançant la composició musical.

*Modera: Arnau Curto, periodista i redactor-locutor actualment a Ràdio Ciutat de Tarragona. (@ArnauCurto)

Altres dates:

Dc. 20 de març: Instagram i IGTV

Dc. 27 de març: Trencant les barreres comunicatives

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 13 Març
19:00
ESPAI JOVE KESSE (C. SANT ANTONI MARIA CLARET, 12-14)
Gratuït
2 h
2019-03-13 19:00 2019-03-13 21:00 Europe/Andorra JORNADES COMUNICANT “EN JOVE”. Comunicació i joves, llenguatge i canals. Com ens comuniquem avui en dia els joves? Ha cambiat el mode de comunicar al llarg dels anys? Parlarem d'eïnes, plataformes i les xarxes més populars, amb la intervenció de diversos experts que les dominen i ens donara claus. ESPAI JOVE KESSE (C. SANT ANTONI MARIA CLARET, 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coordina i coorganitza: Ràdio Ciutat de Tarragona

Amb el suport de: Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d’espera i t’avisarem si hi ha places vacants.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.