JORNADES COMUNICANT “EN JOVE”. Instagram i IGTV

Dc. 20 de març (de 19 a 21 h) / Espai Jove Kesse / +14 anys

Inscripcions a la jornada a la part de sota d’aquesta pàgina ⇓⇓

Instagram com a xarxa social líder del moment entre els i les joves. És una xarxa que es reinventa i evoluciona per no estancar-se i seguir atrapant. IGTV, la última novetat, de la foto a canal de vídeos. Experts ens ajudaran a treure el màxim rendiment a aquesta xarxa i l’equip de RCTGN ens presenta la seva sèrie en aquesta plataforma.

Dirigit a entitats, col·lectius i persones joves amb interessos per millorar les eines i recursos emprats per la difusió del seu projecte, centre o iniciativa.

Participaran en aquesta sessió:

  • Juanjo Fuster: tarragoní, instagramer (72.300 seguidors) i un dels principals influencers del moment a Catalunya i Espanya, enamorat de la fotografia, la natura i els paisatges. (@juanjofuster). Diàleg conjunt amb Jesús Sarmiento, periodista i redactor a Ràdio Ciutat de Tarragona. (@jesus12n)
  • Maria Ardit: professional en relacions públiques, la comunicació corporativa, les xarxes socials i el màrqueting digital. (@maria_ardit)
  • Quim Espinosa i Toni García: el director i  el productor de ‘L’Àudio’, la primera sèrie audiovisual online d’una ràdio local, Ràdio Ciutat de Tarragona, llançada per IGTV, el canal de vídeos curts d’Instagram. (@quimespinosa)

*Modera: Adrià Recasens, periodista i presentador-locutor a Ràdio Ciutat de Tarragona. (@adrebe)

Altres dates:

Dc. 13 de març: Comunicació i joves, llenguatge i canals

Dc. 27 de març: Trencant les barreres comunicatives

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 20 Març
19:00
ESPAI JOVE KESSE (C. SANT ANTONI MARIA CLARET, 12-14)
Gratuït
2 h
2019-03-20 19:00 2019-03-20 21:00 Europe/Andorra JORNADES COMUNICANT “EN JOVE”. Instagram i IGTV Instagram com a xarxa social líder del moment entre els joves. És una xarxa que es reinventa i evoluciona per no estancar-se i seguir atrapant. IGTV, la última novetat, de la foto a canal de vídeos. Experts ens ajudaran a treure el màxim rendiment a aquesta xarxa i l'equip de RCTGN ens presenta la seva sèrie en aquesta plataforma. ESPAI JOVE KESSE (C. SANT ANTONI MARIA CLARET, 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coordina i coorganitza: Ràdio Ciutat de Tarragona

Amb el suport de: Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d’espera i t’avisarem si hi ha places vacants.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.