JORNADES COMUNICANT “EN JOVE”. Trencant les barreres comunicatives

Dc. 27 de març (de 19 a 21 h) / Espai Jove Kesse / +14 anys

Inscripcions a la jornada a la part de sota d’aquesta pàgina ⇓⇓

Noves eïnes i noves generacions. Però… com i amb quins mitjans es comunicaven els i les joves de generacions passades i quines barreres van trencar. Un apassionant viatge en el temps amb aquells que en el seu dia van reiventar la comunicació, adaptant els mitjans existents per explicar millor les seves inquietuds. Ho descobrirem en primera persona!

Dirigit a entitats, col·lectius i persones joves amb interessos per millorar les eines i recursos emprats per la difusió del seu projecte, centre o iniciativa.

Participaran en aquesta sessió:

  • Bruno Sokolowicz: periodista, presentador, activista i emprenedor català nascut a l’Argentina. Treballa més d’una dècada com a guionista i presentador del programa de televisió musical Sputnik, del Canal 33 (Televisió de Catalunya). Complementa els seus estudis econòmics amb un Màster en Direcció d’Empreses de Ràdio (UAB, Cadena SER, Santillana Formación). Treballa a TVE, Ràdio4-RNE, TVC, Los40, Catalunya Ràdio, iCat i és soci fundador de ScannerFM, la primera ràdio online amb Premi Ondas. (@Sokolowicz)
  • Eduard Prats: Comunicació corporativa i audiovisual. Directiu especialitzat a gestionar mitjans de comunicació. Coach en comunicació. Gestió d’equips humans. Dinamitzador en comunicació, màrqueting i publicitat. Locutor professional amb estudi propi Online. Organització d’Esdeveniments Empresarials. (@pratseduard)

*Modera: Silvia Petit, periodista i locutora de Ràdio Ciutat de Tarragona (@petitpinyol)

Altres dates:

Dc. 13 de març: Comunicació i joves, llenguatge i canals

Dc. 20 de març: Instagram i IGTV

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 27 Març
19:00
ESPAI JOVE KESSE (C. SANT ANTONI MARIA CLARET, 12-14)
Gratuït
2 h
2019-03-27 19:00 2019-03-27 21:00 Europe/Andorra JORNADES COMUNICANT “EN JOVE”. Trencant les barreres comunicatives Noves eïnes i noves generacions. Però... com i amb quins mitjans es comunicaven els joves de generacions passades i quines barreres van trencat un apassionant viatge en el temps amb aquells que en el seu dia van reiventar la comunicació, adaptant els mitjans existents per explicar millor les seves inquietuds. Ho descobrirem en primera persona! ESPAI JOVE KESSE (C. SANT ANTONI MARIA CLARET, 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coordina i coorganitza: Ràdio Ciutat de Tarragona

Amb el suport de: Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d’espera i t’avisarem si hi ha places vacants.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.