CONCERT DE XAVI CIURANS DE GERTRUDIS

Divendres, 17 de maig (21 h) / Música / Espai Jove Kesse / Gratuït / Totes les edats

Xavi Ciurans és de La Garriga (Vallès Oriental) però resideix a Reus. És conegut per ser el cantant de Gertrudis, una de les bandes més respectades de la fornada de rumba catalana del segle XXI. Gertrudis va iniciar la seva carrera l’any 2000 i darrerament, després d’una aturada, torna a estar en actiu. Amb Gertrudis, Ciurans ha publicat set àlbums en aquests 19 anys de carrera. A més de Gertrudis, Ciurans també ha realitzat nombrosos concerts en solitari com el que oferirà en el marc del cicle Cultura Kesse.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 17 Maig
21:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
1 h
2019-05-17 21:00 2019-05-17 22:00 Europe/Andorra CONCERT DE XAVI CIURANS DE GERTRUDIS Divendres, 17 de maig (21 h) / Música / Espai Jove Kesse / Gratuït / Totes les edats Xavi Ciurans és de La Garriga (Vallès Oriental) però resideix a Reus. És conegut per ser el cantant de Gertrudis, una de les bandes més respectades de la fornada de rumba catalana del segle XXI. Gertrudis va […] Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.