CREACIÓ DE GUIÓ TEATRAL

Dl, dc i dv. 8, 10 i 12 de juliol (17 a 19h) / Espai Jove Kesse / Gratuït / 14 a 35 anys

Tres sessions on es facilitaran les pautes bàsiques per la creació d’un guió teatral complet, així com es matisaran les diferències amb els guions de televisió o de cinema. Destinat a qualsevol persona que tingui la inquietud d’escriure i no sàpiga per on començar o com millorar. Constarà d’una sessió teòrica que anirà acompanyada d’exercicis pràctics individuals.

Inscripcions a partir del 4 de juny a les 10 h

 

INSCRIPCIONS LLISTA D’ESPERA: –AQUÍ–

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dilluns, 08 Juliol
17:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
2 h
2019-07-08 17:00 2019-07-08 19:00 Europe/Andorra CREACIÓ DE GUIÓ TEATRAL Tres sessions on es facilitaran les pautes bàsiques per la creació d'un guió teatral complet, així com es matisaran les diferències amb els guions de televisió o de cinema. Destinat a qualsevol persona que tingui la inquietud d'escriure i no sàpiga per on començar o com millorar. Constarà d'una sessió teòrica que anirà acompanyada d'exercicis pràctics individuals. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Raquel Rodríguez

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.