CRIMS. Com es narra un crim?

Reserva d'invitacions a partir del divendres 23 d'octubre a les 10:00h, en aquesta pàgina.
Podeu seguir l’acte en directe per www.tarragonajove.org/streaming

Dv.; 27 de novembre (18 h) / gratuït / Espai Jove Kesse / +12 anys

L’escriptor i director Carles Porta ens explicarà com van ser els seus inicis en la investigació periodística i quins han estat els reptes i aprenentatges amb que s’ha anat trobant al llarg de la seva trajectòria com a narrador de crims reals. Explicarà quines són les claus per a la documentació i narració del gènere del true crime basant-se en els casos que ha treballat i exposarà la seva visió per orientar a futures generacions de periodistes.

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 27 Novembre
18:00
Espai Jove Kesse
Gratuït
1,5 h
2020-11-27 18:00 2020-11-27 19:30 Europe/Andorra CRIMS. Com es narra un crim? L'escriptor i director Carles Porta ens explicarà com van ser els seus inicis en la investigació periodística i quins han estat els reptes i aprenentatges amb que s'ha anat trobant al llarg de la seva trajectòria com a narrador de crims reals. Explicarà quines són les claus per a la documentació i narració del gènere del true crime basant-se en els casos que ha treballat i exposarà la seva visió per orientar a futures generacions de periodistes. *podeu seguir l’acte en directe per www.tarragonajove.org/streaming Espai Jove Kesse Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Carles Porta

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.