FSLP2020 | CUENTOS POPULARES DEL CARIBE

Dc.; 8 de juliol (19 h) / NARRACIÓ LITERÀRIA d’Alexander Hernández i Francisco Montañés/ Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming 

Fa molt de temps, els membres de la comunitat de la Caribana es reunien al voltant del foc, s’explicaven històries de temps remots quan els animals parlaven com les persones i organitzaven el món a la seva manera.

Molts d’aquests contes van arribar d’Àfrica i es van integrar amb els contes indígenes i criolls. Així, van néixer una infinitat d’històries que es van moure per terra i per mar i es van explicar en aquella zona tan especial que els indígenes anomenaven “Caribana”. Narració d’Alexander Hernández i percussió de Francisco Montañés.

La reserva d’entrades ja està tancada. Si quedés alguna plaça disponible, quedaría per a la primera persona que estigués en l’entrada del recinte.

* La reserva d’entrada serà vàlida fins l’hora d’inici prevista per l’espectacle, a partir d’aquell moment no es garanteix la reserva assignada ni l’accés a l’espai.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 08 Juliol
19:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït amb reserva d'entrada
2 h
2020-07-08 19:00 2020-07-08 20:30 Europe/Andorra FSLP2020 | CUENTOS POPULARES DEL CARIBE Dc.; 8 de juliol (19 h) / NARRACIÓ LITERÀRIA d’Alexander Hernández i Francisco Montañés/ Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming  Fa molt de temps, els membres de la comunitat de la Caribana es reunien al voltant del foc, s’explicaven […] Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.