CULTURA KESSE | PASSATGE DEL TERROR: Museu Kesse

Dv. 25 d’octubre (20.30 h) / Acció teatralitzada / Espai Jove Kesse / Gratuït / + de 12 anys

Primer passe a les 20.30 h. Últim passe a les 22 h.

Des de temps immemorials, mai abans el Museu Kesse havia obert les seves portes. Fins avui. Vine si vols trobar grans misteris, relíquies carregades de llegendes i petites col·leccions d’artistes incompresos. Però no sabem si mai més podràs tornar a dormir tranquil després d’entrar al Museu Kesse…

Per participar s’ha d’omplir aquest full de compromís ↓↓↓↓


 • Museu Kesse. Passatge del Terror 2019

  PER PARTICIPAR EN EL PASSATGE DEL TERROR "MUSEU KESSE" ÉS NECESSARI OMPLIR AQUEST FULL DE COMPROMÍS.


  Aquesta activitat és una iniciativa organitzada per la Companyia de Teatre Arteliats i el Servei Municipal de Joventut de Tarragona en el marc del cicle TARDOR TARRAGONAJOVE. Es tracta d’un esdeveniment públic que implica autorització prèvia. Qualsevol persona que no hagi signat el full de compromís d’acceptació de la normativa, no podrà participar a l'activitat.

  Els camps marcats amb * són obligatoris

 • DADES DE LA PERSONA USUÀRIA


 • Date Format: DD slash MM slash YYYY

 • AUTORITZACIÓ DEL PARE/MARE/TUTOR

  (Si la persona participant és menor d'edat, s'ha d'omplir aquestes dades, i imprimir el correu electrònic de confirmació, i portar-lo signat per part del pare/mare/tutort)


 • Acceptació de normes i protecció de dades

 • a.- No es podrà córrer, excepte en els casos que l’Organització ho digui amb prou antelació, per evitar perills.

  b.- Cal circular per l’espai de joc en grup segons marqui l’organització tal i com s’ha composat a l’entrada del recinte.

  c.- Estaré atent/a i faré cas de les senyalitzacions donades en qualsevol moment per l’Organització, a fi del bon funcionament de l’activitat.

  d.- Avisaré i ajudaré la pròpia organització, en cas de caiguda o qualsevol problema meu o d’un tercer.

  e.- Està prohibit beure alcohol i consumir qualsevol tipus de substàncies estupefaents abans i durant l’esdeveniment. Qualsevol persona que estigui afectada pels efectes de l’alcohol o altres substàncies, serà expulsada de l’activitat i del recinte.

  f.- Està prohibit tot contacte físic entre actors/actrius i participants. Un o una no es podrà defensar, placar, carregar ni agredir els actors, actrius o zombis.

  g.- Els i les membres de l’organització estem aquí per ajudar-te.

  h.- L’organització no es fa responsable dels danys i perjudicis que els i les participants puguin provocar durant el desenvolupament de l’activitat.

  i.- Cedeixo els drets d’imatge que es puguin derivar d’aquesta activitat.

  j.- El Servei Municipal de Joventut, com a entitat organitzadora, tindrà la potestat de poder expulsar qui no respecti aquestes normes.
 • Informació bàsica sobre protecció de dades

  - Responsable: Ajuntament de Tarragona.

  - Finalitat: tramitar procediments i actuacions administratives.

  - Legitimació: compliment d’una missió realitzada en interès públic o en l’exercici de poders públics atorgats a aquesta entitat.

  - Destinataris: se cediran dades, si escau, a altres administracions públiques i als encarregats del tractament de les dades. No hi ha previsió de transferències a tercers països.

  - Drets: accés, limitació, rectificació, oposició, portabilitat i supressió. Es podran exercir mitjançant sol·licitud corresponent en aquesta mateixa entitat.

  - Conservació de les dades: emmagatzemem les dades durant el temps necessari per poder complir amb les obligacions legals que encomana la normativa administrativa, i sempre, complint almenys amb el temps mínim de conservació de la informació. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d’arxius i documentació.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 25 Octubre
20:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
2 h
2019-10-25 20:30 2019-10-25 22:30 Europe/Andorra CULTURA KESSE | PASSATGE DEL TERROR: Museu Kesse Des de temps immemorials, mai abans el Museu Kesse havia obert les seves portes. Fins avui. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza:: Arteliats Teatre

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.