Del comerç just a l’economia social i solidària | Setem Catalunya

Dijous 26 de novembre | a les 18:00 h. | Plataforma ZOOM

Activitat gratuïta amb reserva prèvia

El comerç just s’ha entès tradicionalment com la producció al Sud en condicions de vida dignes i la importació al Nord d’aquests productes com a via de suport. Actualment, una nova mirada ens revela la comercialització justa, que incorpora la sobirania alimentària i l’emmarca dins l’economia social i solidària. La comercialització justa tracta de garantir unes condicions dignes en tota la cadena: producció, distribució i consum.

En el taller “Del comerç just a l’economia social i solidària”, volem desgranar, des de la perspectiva de la sobirania alimentària, les bases de l’actual sistema alimentari global. Comprendre la seva lògica ens donarà les eines per abandonar un model que genera desigualtats i ens permetrà contribuir a una alternativa de producció, distribució i consum d’aliments més equitativa.

 

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 26 Novembre
18:00
Plataforma Zoom
Gratuït amb inscripció prèvia
2 h
2020-11-26 18:00 2020-11-26 20:00 Europe/Andorra Del comerç just a l’economia social i solidària | Setem Catalunya Dijous 26 de novembre | a les 18:00 h. | Plataforma ZOOM Activitat gratuïta amb reserva prèvia El comerç just s’ha entès tradicionalment com la producció al Sud en condicions de vida dignes i la importació al Nord d’aquests productes com a via de suport. Actualment, una nova mirada ens revela la comercialització justa, que […] Plataforma Zoom Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de : SETEM Catalunya

Del comerç just a l’economia social i solidària | Setem Catalunya

26 Novembre, 2020
18:00

Entrades sense localitatEntrades restants: 49
Entrada Preu Accions
Inscripció0,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:1
No hi ha localitats a la cistella.