DIJOUS, CINEMA EUROPEU: ‘BOGES D’ALEGRIA (LA PAZZA GIOIA)’, de Paolo Virzì

Dj. 6 de febrer (19.30 a 21:30 h) / Gratuït / Espai Jove Kesse / Totes les edats

Entrada lliure. No es necessària inscripció prèvia.

Vila Biondi és una residència dels voltants de la ciutat de Pistoia on reben tractament persones amb problemes mentals en un règim de cura proper i dedicat. Una de les seves malaltes és Beatrice, d’origen acomodat i amb problemes de bipolaritat. Ella creu que està sana i tot segueix en la seva vida com sempre, sent incapaç d’integrar-se a la vida de centre i generant gran nombre de problemes. La vida de Vila Biondi i de Beatrice dóna un gir amb l’arribada d’una nova malalta, Donatella, una jove a la qual la vida mai va tractar bé i que es troba en una situació anímica i personal crítiques.

Objectiu: Reflexionar sobre les condicions dels i les malaltes mentals en la nostra societat. Anàlisi de les matisos de la malaltia mental i de com cadascú de nosaltres s’enfronta a ella.  Reflexió sobre les relacions entre les persones que pateixen d’aquestes patologies.

L’any 2020 se celebraran els 20 anys d’aprovació de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea, que s’estructura en articles que desenvolupen cadascun un dret: dignitat, llibertat, igualtat, solidaritat, ciutadania i justícia. Les pel·lícules triades són al catàleg dels Premis Lux, un guardó cinematogràfic de Parlament Europeu, en el qual els diputats guardonen aquelles pel·lícules que il·lustren la universalitat dels valors europeus.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 06 Febrer
19:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
2 h
2020-02-06 19:30 2020-02-06 21:30 Europe/Andorra DIJOUS, CINEMA EUROPEU: ‘BOGES D’ALEGRIA (LA PAZZA GIOIA)’, de Paolo Virzì L'any 2020 se celebraran els 20 anys d’aprovació de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: Europe Direct Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.