DIJOUS, CINEMA EUROPEU: ‘LA DONA DE LA MUNTANYA (WOMAN AT WAR – KONA FER Í STRID)’, de Benedikt Erlingsson

Dj. 5 de març (19.30 a 21:15 h ) / Gratuït / Espai Jove Kesse / Totes les edats

Entrada lliure. No es necessària inscripció prèvia.

Halla, directora d’un cor i eco-activista, planeja bloquejar l’activitat d’una planta d’alumini de Black River a les terres altes d’Islàndia, danyant intencionalment torres d’electricitat i cables per tallar el seu subministrament d’energia. Un dia, s’aprova una sol·licitud oblidada fa molt de temps per adoptar una nena òrfena d’Ucraïna. A el mateix temps, el govern intensifica els esforços policials i de propaganda per atrapar-la i desacreditar-la. La pel·lícula gira al voltant dels seus intents de conciliar el seu activisme amb la propera adopció.

Objectiu: Reflexionar sobre el que significa dedicar la teva vida a la lluita per diferents causes; obrir un debat sobre alguns temes com el medi ambient i la situació política a Ucraïna i veure com a enfrontar-se a tot això sigui una dona, soltera i que vol adoptar una nena d’un país que segueix en guerra.

L’any 2020 se celebraran els 20 anys d’aprovació de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea, que s’estructura en articles que desenvolupen cadascun un dret: dignitat, llibertat, igualtat, solidaritat, ciutadania i justícia. Les pel·lícules triades són al catàleg dels Premis Lux, un guardó cinematogràfic de Parlament Europeu, en el qual els diputats guardonen aquelles pel·lícules que il·lustren la universalitat dels valors europeus.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 05 Març
19:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Entrada lliure sense inscripció prèvia
1,5 h
2020-03-05 19:30 2020-03-05 21:15 Europe/Andorra DIJOUS, CINEMA EUROPEU: ‘LA DONA DE LA MUNTANYA (WOMAN AT WAR – KONA FER Í STRID)’, de Benedikt Erlingsson L'any 2020 se celebraran els 20 anys d’aprovació de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: Europe Direct Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.