DIJOUS, CINEMA EUROPEU: ‘MUG (TWARZ)’, de Malgorzata Szumowska

Dj. 23 de gener (19.30 a 21 h) / Gratuït / Espai Jove Kesse / Totes les edats

Entrada lliure. No es necessària inscripció prèvia.

Jacek, un jove polonès, és el protagonista de la pel·lícula. Té uns 25 anys i és el més petit de tres germans. Les dues grans estan casades i tenen fills. Ell està solter, però té novia, una noia prima i rossa amant de les festes i de la música moderna. Jacek treballa en la construcció i és un apassionat de la música heavy. La família viu a la mateixa casa, comparteixen sostre els avis, els tres fills i les seves parelles i els tres néts. Un dia, Jacek li demana la mà a la seva promesa. Però a les poques hores, pateix un accident laboral. Les ferides són tan greus que necessitarà d’un profunda reconstrucció del seu rostre. El que havia estat la seva vida fins a aquest moment canviarà per sempre.

Objectiu: Reflexionar sobre les condicions laborals dels treballadors, sobre el risc de patir accidents laborals per manca de mesures de seguretat adequades. Quin paper té la societat, l’Estat, i nosaltres, en això?

L’any 2020 se celebraran els 20 anys d’aprovació de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea, que s’estructura en articles que desenvolupen cadascun un dret: dignitat, llibertat, igualtat, solidaritat, ciutadania i justícia. Les pel·lícules triades són al catàleg dels Premis Lux, un guardó cinematogràfic de Parlament Europeu, en el qual els diputats guardonen aquelles pel·lícules que il·lustren la universalitat dels valors europeus.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 23 Gener
19:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
1,5 h
2020-01-23 19:30 2020-01-23 21:00 Europe/Andorra DIJOUS, CINEMA EUROPEU: ‘MUG (TWARZ)’, de Malgorzata Szumowska L'any 2020 se celebraran els 20 anys d’aprovació de la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: Europe Direct Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.