MASTERCLASS K-POP| IDOL vs INFLUENCER, amb Emika Kamieda

Recorda! a les 20h hi haurà una xerrada de l'Emika Kamieda, en obert, sense inscripció: --aquí--

Ds.; 26 de setembre / a les 20:30 h / Gratuït / Campus Virtual Tarragonajove / a partir de 12 anys / amb inscripció prèvia al final d’aquesta pàgina ▼▼

Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat idol; són grups de noies que fan gires de concerts, graven discos i signen autògrafs per tot el país. Són autèntiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les xarxes socials i amb diversos hits al capdamunt de les llistes de vendes. El concepte idol fa referència a joves (tant a noies com a nois) artistes multidisciplinars de gran talent que gaudeixen de gran fama i popularitat. Són part de la cultura nipona i un fenomen de masses al mercat que mou centenars de milions d’euros. Emika Kamieda, exidol d’un dels grups musicals de K-pop més seguits de la darrera dècada, ens aproxima semblances i diferències entre ser idol i ser influencer.
Un d’aquests grups japonesos idol més famosos és NMB-48 i una de les seves integrants és la mateixa Emika Kamieda, d’Osaka. Amb ella, podrem conèixer diferents coreografies K-pop a partir d’una masterclass única.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dissabte, 26 Setembre
20:00
Campus virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
1,5 h
2020-09-26 20:00 2020-09-26 21:30 Europe/Andorra MASTERCLASS K-POP| IDOL vs INFLUENCER, amb Emika Kamieda Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat idol; són grups de noies que fan gires de concerts, graven discos i signen autògrafs per tot el país. Són autèntiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les xarxes socials i amb diversos hits al capdamunt de les llistes de vendes. El concepte idol fa referència a joves (tant a noies com a nois) artistes multidisciplinars de gran talent que gaudeixen de gran fama i popularitat. Són part de la cultura nipona i un fenomen de masses al mercat que mou centenars de milions d’euros. Emika Kamieda, exidol d’un dels grups musicals de K-pop més seguits de la darrera dècada, ens aproxima semblances i diferències entre ser idol i ser influencer. Un d’aquests grups japonesos idol més famosos és NMB-48 i una de les seves integrants és la mateixa Emika Kamieda, d’Osaka. Amb ella, podrem conèixer diferents coreografies K-pop a partir d’una masterclass única. Campus virtual Tarragona Jove

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.