“FABRICANDO MUJERES”. Taller documental

Dv. 29 de novembre (18 a 20 h) / Espai Jove Kesse / Gratuït / de 12 a 17 anys

“Als seus 80 anys, Maite continua recollint les deixalles de La Fábrica de Mujeres per construir els seus invents. Al seu taller, ha creat un espai subversiu des del qual combatre els estereotips del model de dona que s’exporta des de la fàbrica. Per això compta amb una àmplia xarxa de persones col·laboradores amb les que comparteix no només les seves inquietuds, sinó també la seva lluita”. Taller documental basat en un estudi de SETEM “Consumim violències?” integrat per reflexions i entrevistes a col·lectius de persones expertes intentant desvelar com sorgeixen les violències masclistes en el consum de productes a la llar, alimentació, estètica i espai públic.

*Inscripcions a partir del 17 de setembre a les 10 h.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 29 Novembre
18:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia
2 h
2019-11-29 18:00 2019-11-29 20:00 Europe/Andorra “FABRICANDO MUJERES”. Taller documental Als seus 80 anys, Maite continua recollint les deixalles de La Fábrica de Mujeres per construir els seus invents Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Setem i Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.