Fes voluntariat a l’estranger!

Dj.; 19 de d’abril (17 a 18.30 h) Espai Jove Kesse / Gratuït / a partir de 18 anys

Ets jove i vols fer un canvi en la teva vida? Vols viatjar a l’estranger i conèixer gent d’altres països, alhora que fas alguna cosa que et fa sentir útil? Trencar rutines per trobar noves motivacions i noves oportunitats de futur?

Si tens més de 18 anys i estàs obert a viure noves experiències, aquest dijous 19 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, t’esperem a l’Espai Jove Kesse de Tarragona (carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14) per explicar-te totes les opcions que et dóna la Unió Europea (UE) per fer de voluntari a l’estranger.

No t’oblidis de fer la inscripció a la part de sota d’aquesta pàgina!

Europe Direct Tarragona organitza un taller per descobrir que és i que et pot oferir el Servei de Voluntariat Europeu (SVE) i altres projectes per fer de voluntari en algun dels Estats membres i països veïns, gràcies a iniciatives com els camps de treball internacional, voluntariats de llarga durada o les brigades solidàries. N’havies sentit a parlar mai abans?

La xerrada, a càrrec de l’ONG Nexes, et farà reflexionar sobre el voluntariat i la solidaritat, alhora que t’obrirà portes per viure una experiència a l’estranger que t’enriquirà com a persona i com a professional.

Vine a descobrir els recursos que t’ofereix Europa per promoure una ciutadania jove activa, solidària i europea, que contribueixi a reforçar la cohesió social dels països de la Unió. L’entrada és gratuïta. T’hi esperem!

Si vols saber una mica sobre el voluntariat europeu, llegeix l’entrada sobre SVE, al blog d’Europe Direct Tarragona. Per a més informació sobre les iniciatives per a joves de la UE, segueix el  blog Directe a Europa o als  perfils d’Europe Direct Tarragona a les xarxes socials de facebooktwitter i instagram.

 

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 19 Abril
17:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14)
Gratuït
1 hora i 30 minuts
2018-04-19 17:00 2018-04-19 18:30 Europe/Andorra Fes voluntariat a l’estranger! Voluntariat de llarga durada, Servei de Voluntariat Europeu, brigades solidàries... si vols participar en un voluntariat a l’estranger, tens moltes opcions diferents; vine a descobrir-les! Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza:: Europe Direct

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.