Tarragona Jove

FSLP2021 | LIL RUSSIA / ELANE

Dj. 8 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

LIL RUSSIA Rap, Montcada

La rapera Lil Russia i el seu productor Jahzzmvn ens presenta el seu nou EP “zalamera” (Guspira Records 2020). La fusió de líriques combatives i feministes de la montcadenca, Lil Russia, amb les instrumentals explosives del granadí i resident al barri de Sants, Jahzzmvn, apropant el so dels carrers als escenaris.

Després de diversos singles a Youtube durant el confinament, ja tenim disponible aquest EP. Set cançons amb lletres esmolades sense embuts que van de l’Rap més cru al Reggaeton o al Rap dels noranta.

Lil Russia és una rapera de l’escena Underground de Barcelona que a poc a poc es va fent un nom en l’escena catalana. Ha participat en el recopilatori Rap de la Terra i el seu anterior EP “Desglaç” va tenir un bon impacte en l’escena amb repercussió en el Mondosonoro, Enderrock, en Icat FM o Ràdio 4 entre d’altres. Ara comença una nova etapa de la mà de Guspira Records. Lil Russia & Jahzmvn han vingut a quedar-se.

Més info www. guspira.net/lil-russia-jahzzmvn/

Elane Rap, Lleida

Elane,  és una rapera orignària de Lleida i nascuda a Barcelona el 1993. Ja des de petita es va interessar pel món de la música urbana i, influenciada pel Hip Hop dels 90 i 00, va començar a compondre els seus primers temes amb tan sols 17 anys .

A les seves lletres, Elane, reflecteix una clara temàtica social, revolucionària però, sobretot, feminista. Compta amb col·laboracions amb artistes com Sofia Gabanna i Santa Salut, entre d’altres. El seu primer EP es diu “Sondeesas” i ha participat en alguns recopilatoris com “Rap de la Terra”, al costat de Senyor Oca i Homes Llúdriga.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 8 de juliol
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
LIL RUSSIA / Rap, Montcada
Elane / Rap, Lleida