FSLP2019 | 8è ‘YO PONGO’ INTERNACIONAL + CONCERT DE YACINE BELAHCENE

Dc. 31 de juliol (20.45 h h) / Sopar en comú / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

A partir de les 20.45 h, 8è Yo Pongo Internacional de Tarragona

Les croquetes de l’àvia, l’olor del suquet de la mare, els sopars amb els amics… El 8è “Yo Pongo” Internacional de Tarragona vol ser un espai de trobada entre persones d’arreu que comparteixen un plat que els evoca records sobre els seus orígens, la seva terra. Volem celebrar la diversitat de la nostra ciutat en un ambient festiu per trencar estereotips i fronteres.

A les 22.00 h, concert de Yacine Belahcene

Yacine Belahcene navega per la Mediterrània reclamant la seva musicalitat sense complexos amb sonoritats que ressonen als ports d’Alger, Marsella o Barcelona, llunyanes però banyades pel mateix mar, fugint de qualsevol estereotip construït sense cap base, fruit dels prejudicis dels nostres barris i ciutats; amb una posada en escena elèctrica i vibrant que, sens dubte, no et permetrà estar quiet. Acompanyat de 4 músics ens portarà una gran secció de ritmes i melodies vingudes del nord d’Àfrica, abraçant estils de música com el raï, reggae, funk, electro i rock psicodèlic embogit.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 31 Juliol
20:45
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
1,5 h
2019-07-31 20:45 2019-07-31 23:30 Europe/Andorra FSLP2019 | 8è ‘YO PONGO’ INTERNACIONAL + CONCERT DE YACINE BELAHCENE El 8è “Yo Pongo” Internacional de Tarragona vol ser un espai de trobada entre persones d’arreu que comparteixen un plat que els evoca records sobre els seus orígens Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

Ho coorganitza: Servei Municipal de Cooperació

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.