FSLP2019 | CONCERT: BALKAN PARADISE ORCHESTRA + FOLKATR3S

Dv. 19 de juliol  / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

21h: Concert de ball Folk amb Folkatres (entrada lliure no fa falta estar inscrit/a al taller de ball)

21h: Taller de ball Folk (amb inscripció prèvia –aquí–)

22.15h: Concert de Balkan Paradise Orchestra

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d’energia que funciona tant en escenari com al carrer. Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món. “K’ATAKA és un recull de tot allò que ens defineix i ha format part de nosaltres des que aquest projecte va néixer. L’arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els que hem crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats es dissolen en el que és aquest primer disc, una fusió sincera i orgànica de tot el que volem compartir als escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la nostra música.”

Amb la formació integrada per violí, acordió diatònic, contrabaix i percussió, Folkatr3s proposa un repertori de música i balls de plaça, tant de parella com col•lectius, que es ballaven i es ballen pel Pirineu, arreu dels Països Catalans, la Mediterrània i Europa. Polques, jotes, xotis, masurques, pasdobles, valsets, rumbes… cercles circassians, xampanyes, sardanes curtes i altres danses mediterrànies i europees.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 19 Juliol
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-07-19 22:00 2019-07-19 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: BALKAN PARADISE ORCHESTRA + FOLKATR3S Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació el seu paper com a formació inusual i trencadora Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.