FSLP2019 | CONCERT: JU + PETITES GRANS COSES

Dv. 12 de juliol (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

La jove osonenca JU ve carregada d’energia per presentar-nos el seu segon disc anomenat “Bandera Blanca”. Un disc de caire social i reivindicatiu, que representa un gran pas endavant amb la seva proposta allunyada dels corrents que han marcat les darreres tendències musicals i que de ben segur estarà en boca de tothom en els pròxims mesos. L’agost de 2016 va publicar el seu primer disc “El Món es Mou”, i el 2017 obté el Premi Èxit com a finalista al concurs Sona9. Amb el videoclip del single “Temps”, Ju acumula més de 20.000 visualitzacions a Youtube. Ju porta el disc als escenaris en format banda, on es port captar tota l’energia d’una artista jove i compromesa, que ve del món del teatre i la dansa, i que irromp amb força dins l’escena catalana amb una proposta musical que, en paraules de l’artista, és “una guspira de llum”.

Paraules, melodies i cançons. Moments, imatges i sentiments. Petites Grans Coses. Des de diferents punts del Camp de Tarragona s’han teixit complicitats i s’han buscat bons moments perquè l’Anna Cusell torni als escenaris del pop/rock. Juntament amb el compositor i guitarrista Toni Martínez Ballesté (company de l’Anna a la Tarambanda), el Ramon Bosch (baix), el Xavi Flores (bateria) i el Jaume Martínez (teclats), presenten unes cançons pensades per funcionar tant en format de duet acústic o com en banda de pop. La sensibilitat d’una paraula, els calfreds que produeix un so i les diferents atmosferes del seu pop rock et porten de viatge. El trajecte pot ser dur, i el destí dolç. El trajecte pot ser com un massatge als peus, però el destí com un cop de puny a l’estómac. Veniu amb nosaltres?

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 12 Juliol
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-07-12 22:00 2019-07-12 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: JU + PETITES GRANS COSES La jove osonenca JU ve carregada d'energia per presentar-nos el seu segon disc anomenat "Bandera Blanca". Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.