FSLP2019 | CONCERT: MARÍA JOSÉ LLERGO + LÍDIA GIRÁLDEZ

Ds. 13 de juliol (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

Hi ha moltes formes de renovar el flamenc. es pot fer amb el contingut … o es pot fer amb la forma. María José Llergo està en el segon grup: va néixer a Pozoblanco (Còrdova) fa 24 anys però viu al barri de Gràcia de Barcelona; va aprendre a cantar al camp amb el seu avi Pep però va estudiar violí fins als 18 anys;i, com qualsevol noia de la seva edat, llueix xandall, septumal nas i ungles de gel però també mantó negre de Manila i els ors de la seva família. Tot i que ha crescut en el segle XXI, segueix cantant sobre “l’amor, la tristesa i laincomprensió “com van fer els seus avantpassats, amb lamateixa veritat. I com ells, i potser també comalguns de la seva generació, és esmunyedissa: tot just un parello tres de cançons, potser algun poema, publicades en YouTube, sent una d’elles la màgica Nena de les Dunes. No cal intentar capturar-la. Cal no intentar entendre-la. Només cal escoltar la seva veritat. Seleccionada recentment al TOP3 d’artistes IMPRESCINDIBLES DEL 2019 per Youtube, de moment, es troba preparant el que serà el seu primer disc del que tan sols se sap que ha tret un primer single aquest 2019. I una gira que la portat a esdeveniments de renom com el Primavera Sound.

Lídia Giráldez és una flamant “cantaora” tarragonina que ha mostrat la seva valuosa veu i poder hipnòtic. El seu espectacle parla, juga i experimenta a través del flamenc i la música. Un viatge diferent i elegant “por los palos” del flamenc més tradicional vehiculat a través d’una veu del tot captivadora.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dissabte, 13 Juliol
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-07-13 22:00 2019-07-13 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: MARÍA JOSÉ LLERGO + LÍDIA GIRÁLDEZ Hi ha moltes formes de renovar el flamenc. es pot fer amb el contingut ... o es pot fer amb la forma. María José Llergo està en el segon grup Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.