FSLP2019 | CONCERT: THE SEY SISTERS + SONS DE GOSPEL

Dj. 1 d’agost (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció surgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Amb una agradable fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes tres germanes de descendencia ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió.

Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col.laborat amb diferents artistas nacionals i internacionals.

L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic “Let freedom ring” (Temps Record), el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 01 Agost
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-08-01 22:00 2019-08-01 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: THE SEY SISTERS + SONS DE GOSPEL Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.