JORNADA | Impacte del gènere en les persones joves

Dc. 29 de maig  (9 a 14 h)/ Espai Jove Kesse / Gratuït

Dirigida a professionals que treballen amb joves.

Inscripcions externes a:  salut.tarragones@oficinajove.cat

L’actualitat que vivim a hores d’ara, ens fa entendre que l’impacte del gènere no entén d’edat, perfil social, classe social i econòmica i fins hi tot no té a veure amb l’aspecte cultural i la ideologia subjectiva, donat que aquest impacte que estem anomenant té un condicionant global a nivell mundial.

Per poder entendre, com impacta i com s’encreuen les estructures de gènere en les nostres vides, les persones professionals que atenen a les i els joves, tenim la responsabilitat d’obrir les mirades, d’establir nous horitzons i incorporar la vessant “feminista” i les perspectives de gèneres en es nostres intervencions, per acompanyar els malestars i situacions de vulnerabilitat que es produeixin a diari entre les i els nostres joves.

En aquesta jornada es donaran eines i estratègies a les persones professionals per poder fixar un enfoc de gènere en les seves intervencions, i poder detectar situacions en les quals els mandats de gènere estan influint en la conducta de les persones participants i usuàries dels serveis per a joves.

  • El primer bloc de la jornada comptarà amb la presència de professionals del camp de la psicologiai el món socioeducatiu, que ens faran una aproximació a la perspectiva de gènere.
  • En el segon bloc coneixerem experiències i projectes d’arreu del territori que incideixen directament en aspectes relacionats amb el gènere, i/o poder veure com han incorporat la perspectiva i mirada de gèneres en els projectes que duen a terme amb joves.

 

MATERIAL DE LA JORNADA:

 

Ho organitza:

      

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 29 Maig
9:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14)
Gratuït
5 h
2019-05-29 09:00 2019-05-29 14:00 Europe/Andorra JORNADA | Impacte del gènere en les persones joves En aquesta jornada es donaran eines i estratègies a les persones professionals per poder fixar un enfoc de gènere en les seves intervencions, i poder detectar situacions en les quals els mandats de gènere estan influint en la conducta de les persones participants i usuàries dels serveis per a joves. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14) Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.