JORNADA COP DIGNA

Dc. 12 de febrer (9 a 14 h) / Gratuït / Espai Jove Kesse / +18 anys

Jornada adreçada a professionals i/o estudiants tant de l’àmbit social com sanitari que treballin amb adolescents i joves. L’objectiu principal és “repensar” la tasca que s’està duent a terme des de la perspectiva de gènere, la diversitat d’identitats de gènere, la violència… presentant diferents contextos.

+ PDF informació: –aquí–

+ Inscripcions: bit.ly/inscCejfe

  1. Si és la primera vegada que us inscriviu a una activitat del CEJFE, heu d’accedir  posant el vostre DNI i una contrasenya, i clicant “Registre”.
  2. Emplenar totes les dades requerides. On posa “Correu de notificació del CEJFE”, poseu el vostre correu electrònic on voleu rebre les notificacions
  3. Obriu el menú: Gestió del coneixement, marqueu l’activitat i premeu el bànner vermell del final “inscriure-m’hi”
  4. Confirmeu la inscripció a la finestra nova que s’obrirà.
  5. Rebreu un correu electrònic confirmant la inscripció.

Si trobeu dificultats per fer la sol·licitud d’inscripció en línia, podeu contactar amb l’Àrea d’Innovació i Gestió del Coneixement enviant un missatge a compartimcejfe.dj@gencat.cat indicant a l’assumpte del missatge el nom de l’activitat a la qual sol·liciteu la inscripció.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 12 Febrer
9:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia
5 h
2020-02-12 09:00 2020-02-12 14:00 Europe/Andorra JORNADA COP DIGNA Jornada adreçada a professionals i/o estudiants tant de l'àmbit social com sanitari que treballin amb adolescents i joves Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: Cop Digna

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.