Kesse t’escolta. Suport i acompanyament emocional.

Dt.; del 6 d’octubre al 15 de desembre (18.30 a 20 h) | gratuït
Espai Jove Kesse | 12 a 20 anys

Aquesta tardor donem el tret de sortida a Kesse t’escolta, un servei de suport i acompanyament emocional per a joves. S’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial, un espai de confiança on els i les joves podran conversar sobre els temes que vulguin, expressar què pensen i com es senten en cada moment. Qualsevol dubte, preocupació, malestar o inquietud podrà ser exposada. Alhora, es proporcionaran les eines necessàries per a donar-li resposta. Els i les joves rebran l’acompanyament necessari per poder descobrir quin objectiu es poden marcar per trobar solucions.

Es transformarà allò que és intangible, les preocupacions, inquietuds, malestars…, en un objectiu clar i definit i es rebrà l’acompanyament necessari per assolir-lo. S’acompanyarà en la cerca de recursos i eines per poder aconseguir l’objectiu definit, fent en cada moment la persona jove conscient de la responsabilitat personal en la resposta que doni en cada moment de la seva vida.

Es compta amb el suport i la dinamització d’una persona que acompanyarà durant tot el procés i en la gestió de les emocions.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Multiples dies
18:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.