LABORATORI DE LLIURE MOVIMENT (ESPAI DE CREACIÓ)

De dl. a dj.; del 13 al 16 de juliol / de 10 a 13 h / Gratuït / Espai Jove Kesse / a partir de 13 anys

Quatre dies per gaudir de la dansa com a canal expressiu de les nostres emocions, per fer servir el propi moviment com a eina creadora. Un espai per fomentar la creativitat i la lliure expressió, descobrint-me a mi mateix/a, concedint-me permís per a ballar amb passió, oblidant la imitació i traient la meva pròpia personalitat on ni jo mateix/a em sé els passos. No necessito estar a l’altura de les formes ni de les meves expectatives.

*cal portar roba còmoda

 

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dilluns, 13 Juliol
10:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia
12 h
2020-07-13 10:00 2020-07-13 13:00 Europe/Andorra LABORATORI DE LLIURE MOVIMENT (ESPAI DE CREACIÓ) Quatre dies per gaudir de la dansa com a canal expressiu de les nostres emocions, per fer servir el propi moviment com a eina creadora. Un espai per fomentar la creativitat i la lliure expressió, descobrint-me a mi mateix/a, concedint-me permís per a ballar amb passió, oblidant la imitació i traient la meva pròpia personalitat on ni jo mateix/a em sé els passos. No necessito estar a l’altura de les formes ni de les meves expectatives. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Im.perfecta dansa

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.