LES 12 CLAUS DE L’HUMOR! Sessió formativa – monòleg

Dj. 18 de juliol (17 a 20 h) / Espai Jove Kesse / Gratuït / + 12 anys

Toni Cano: presentador, showman, actor, monologuista, humorista, còmic, reporter … ens impregna de l’actualitat informativa, del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment. Des dels 16 anys es va vincular al món de la ràdio, passant per infinitat d’emissores locals, OndaCero i més de 10 anys vinculat a RNE. En teatre ha escrit, interpretat i produït a Madrid, Barcelona i New York. Amb els seus monòlegs ha recorregut tot Espanya, Los Angeles i Londres, amb el seu cabaret va arribar fins al mateix Berlín guanyant el “Wong Show!”. Als 23 anys va començar a televisions locals de Barcelona fent el salt a canals autonòmics i estatals, treballant com a reporter, presentador i actor a TV3, Cuatro, TVE i 8tv. Un artista polifacètic amb un segell propi molt personal.

Actualment presenta Q12Trivia, l’aplicació de moda a Espanya. Un concurs diari en rigorós directe de dotze preguntes on l’adrenalina està assegurada durant quinze minuts. També segueix amb el seu espectacle “Un pantomàquet a Madriz” regalant endorfina.

Inscripcions a partir del 4 de juny a les 10 h

 

INSCRIPCIONS AQUÍ

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 18 Juliol
17:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
3 h
2019-07-18 17:00 2019-07-18 20:00 Europe/Andorra LES 12 CLAUS DE L’HUMOR! Sessió formativa – monòleg Toni Cano: presentador, showman, actor, monologuista, humorista, còmic, reporter... ens impregna de l'actualitat informativa, del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Toni Cano; presentador de Q12trivia

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.