Les violetes: claus per sostenir la vida a la terra.

Dc.; 21 d’octubre (18 a 19 h) | gratuït | Campus virtual | +14 anys

De quina manera ens relacionem amb els ecosistemes? Definim els límits biofísics de la Terra i el paper que hi juguen les desigualtats. A través de l‘alimentació, l‘art o la salut, ens submergim en les eines teòriques i pràctiques per posar la vida al centre. Explorem mirades i conceptes que, des dels feminismes i l‘ecologisme, ens permeten analitzar les crisis sistèmiques que s‘han anat patint durant les últimes dècades. Reflexionem i dissenyem en grup noves formes de caminar cap a la transició ecosocial.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 21 Octubre
18:00
Campus virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
1 h
2020-10-21 18:00 2020-10-21 19:00 Europe/Andorra Les violetes: claus per sostenir la vida a la terra. De quina manera ens relacionem amb els ecosistemes? Definim els límits biofísics de la Terra i el paper que hi juguen les desigualtats. A través de l‘alimentació, l‘art o la salut, ens submergim en les eines teòriques i pràctiques per posar la vida al centre. Explorem mirades i conceptes que, des dels feminismes i l‘ecologisme, ens permeten analitzar les crisis sistèmiques que s‘han anat patint durant les últimes dècades. Reflexionem i dissenyem en grup noves formes de caminar cap a la transició ecosocial. Campus virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec : d’Aresta Educació

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.