‘LES DE L’HOQUEI’: de la universitat a TV3 i Netflix

Dt.; 7 de juliol / a les 19 h / Gratuït / Xerrada través de:  tarragonajove.org/streaming / a partir de 12 anys

Quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada, van idear Les de l’hoquei com a treball de final de grau. Vindran a explicar-nos com s’ho han fet perquè un treball de classe de quatre joves universitàries catalanes hagi acabat a les pantalles de tot el món via Netflix després del seu èxit a TV3.

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimarts, 07 Juliol
19:00
En línia
Gratuït
1,5 h
2020-07-07 19:00 2020-07-07 20:30 Europe/Andorra ‘LES DE L’HOQUEI’: de la universitat a TV3 i Netflix Quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada, van idear Les de l’hoquei com a treball de final de grau. Vindran a explicar-nos com s’ho han fet perquè un treball de classe de quatre joves universitàries catalanes hagi acabat a les pantalles de tot el món via Netflix després del seu èxit a TV3. En línia Tarragona Jove
Detalls tècnics

Presenta i modera: Òscar Font

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.