Llegendes de la Covid-19. Rumors sobre epidèmies i folklore de confinament

Dc.; 11 de novembre (21 h) / gratuït

EN LÍNIA amb inscripció prèvia / +12 anys

La irrupció de la COVID-19 ha sacsejat el nostre dia a dia i ha capgirat la manera com ens relacionem. Aquesta nova situació ha provocat, com qualsevol gran canvi, reaccions diverses i, com passa sempre en situacions conflictives, el folklore ens ha servit per vehicular els nostres neguits i les nostres pors. En aquesta sessió veurem alguns dels rumors i de les llegendes sorgits al voltant del coronavirus (molts d’ells des del punt de vista humorístic) així com alguns exemples del folklore que ens va acompanyar durant el confinament, des d’acudits a mems, que exemplifiquen com hem reaccionat davant aquesta situació.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimecres, 11 Novembre
21:00
Campus Virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
1.5 h
2020-11-11 21:00 2020-11-11 22:30 Europe/Andorra Llegendes de la Covid-19. Rumors sobre epidèmies i folklore de confinament La irrupció de la COVID-19 ha sacsejat el nostre dia a dia i ha capgirat la manera com ens relacionem. Aquesta nova situació ha provocat, com qualsevol gran canvi, reaccions diverses i, com passa sempre en situacions conflictives, el folklore ens ha servit per vehicular els nostres neguits i les nostres pors. En aquesta sessió veurem alguns dels rumors i de les llegendes sorgits al voltant del coronavirus (molts d’ells des del punt de vista humorístic) així com alguns exemples del folklore que ens va acompanyar durant el confinament, des d’acudits a mems, que exemplifiquen com hem reaccionat davant aquesta situació. Campus Virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec: d’Emili Samper

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.