CULTURA KESSE. Màgic! Amb Imanol Ituiño

Aquest acte només es retransmetrà en streaming a través de
Youtube i Facebook de Tarragonajove

(Premi nacional de màgia)

Dv.; 27 de novembre de 2020 | 21 h | màgia | en streaming

Et portem un espectacle de màgia en directe de l’Espai Jove Kesse a casa teva. Un espectacle d’il·lusionisme en línia, on el mag Imanol Ituiño interactuarà amb tots els seguidors i seguidores que el vulguin acompanyar. Objectes que apareixen, desapareixen, viatgen, es transformen… Seran els protagonistes d’aquest show. No et perdis l’oportunitat de gaudir de la màgia i la comèdia d’un dels il·lusionistes més destacats de l’actualitat.

*Activitat inclosa dins el 14è Festival Teatre Màgic

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 27 Novembre
21:00
En Línia
1 h
2020-11-27 21:00 2020-11-27 22:00 Europe/Andorra CULTURA KESSE. Màgic! Amb Imanol Ituiño Et portem un espectacle de màgia en directe de l’Espai Jove Kesse a casa teva. Un espectacle d’il·lusionisme en línia, on el mag Imanol Ituiño interactuarà amb tots els seguidors i seguidores que el vulguin acompanyar. Objectes que apareixen, desapareixen, viatgen, es transformen... Seran els protagonistes d’aquest show. No et perdis l’oportunitat de gaudir de la màgia i la comèdia d’un dels il·lusionistes més destacats de l’actualitat. En Línia Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.