Passa’t a la menstruació conscient i sostenible

Dt.; 21 de juliol (17.30 a 20.30 h) / A través del campus virtual: tarragonajove.org/campus / Gratuït / Noies a partir de 14 anys

En aquest taller aprendrem què és i quines fases té el cicle menstrual per tal de contribuir a l’autoconeixença i a viure una menstruació en positiu.
Aprendrem a fer el diagrama lunar, coneixerem les opcions d’higiene menstrual d’un sol ús, quins materials usen per la seva fabricació i com ens afecta a nosaltres i al planeta. Descobrirem quines alternatives reutilitzables, ecològiques i sostenibles tenim a l’abast i com ens ajuden a reduir residus alhora que estalviem diners en productes d’higiene menstrual d’un sol ús.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimarts, 21 Juliol
17:30
Campus Virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
3 h
2020-07-21 17:30 2020-07-21 20:30 Europe/Andorra Passa’t a la menstruació conscient i sostenible En aquest taller aprendrem què és i quines fases té el cicle menstrual per tal de contribuir a l’autoconeixença i a viure una menstruació en positiu. Campus Virtual Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Circulars

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.