FSLP2020 | NÚRIA GARCIA / STEVEN MUNAR

*Edició de Cloenda Mirall Sonor 10 anys a Tarragona (2010 – 2020)

Dv.; 3 de juliol (21.30 h) / Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming 

Steven Munar és un dels grans, i la gent poc a poc se n’està adonant. Elegants melodies i grans cançons. Actualment ha publicat Violet Koski i 15 years of songs amb un repàs de la seva trajectòria com a cantautor i s’ha projectat un documental de la seva figura amb el nom The Miracle Boy. També està a punt de treure disc nou que es dirà “The Fish and The Net”.

Núria Garcia presenta el seu primer treball en solitari anomenat Breathless, una proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies i on sonen les quatre cordes del violí en un projecte de música electrònica.

Més info a la bio: Bravecoast @bravecoast ; www.bravecoast.net

La reserva d’entrades ja està tancada. Si quedés alguna plaça disponible, quedaría per a la primera persona que estigués en l’entrada del recinte.

* La reserva d’entrada serà vàlida fins l’hora d’inici prevista per l’espectacle, a partir d’aquell moment no es garanteix la reserva assignada ni l’accés a l’espai.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 03 Juliol
21:30
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït amb reserva d'entrada
2 h
2020-07-03 21:30 2020-07-03 23:30 Europe/Andorra FSLP2020 | NÚRIA GARCIA / STEVEN MUNAR Steven Munar és un dels grans, i la gent poc a poc se n’està adonant. Elegants melodies i grans cançons. Actualment ha publicat Violet Koski i 15 years of songs amb un repàs de la seva trajectòria com a cantautor i s’ha projectat un documental de la seva figura amb el nom The Miracle Boy. També està a punt de treure disc nou que es dirà “The Fish and The Net”. Núria Garcia presenta el seu primer treball en solitari anomenat Breathless, una proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies i on sonen les quatre cordes del violí en un projecte de música electrònica. Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.