Tarragona Jove


Nit de Reggae: Komando Sound/ Benjammin & the Same Song Band

Dijous, 25 de juliol a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Komando Sound, Komando Sound System és un Sound resident a Tarragona, va neixer al 2013 arran de la passió de dos amics, Josele Man i Ferry Selectah, per la música jamaicana. Les seves seleccions fan un recorregut pels diferents estils de la música Reggae, passant pel Roots, Rub A Dub, Digital, New Roots i Dancehall. Les seves seleccions es poden trobar en dos formats, en format vinil o format digital.A més a més, a les seves sessions podràs disfrutar de dubplates de diferents cantants, special tunes i sobretot bones vibracions. Han col·laborat amb sounds com Jamming Sound, La Rispect Krew, Primatical Sound o Rude Wagon i artistes com Alex Bass, Ki.N.S. Sound, Irie Souljah o Benjammin entre d’altres. Komando Sound forma part de les dues associacions que s’encarreguen de difondre la cultura jamaicana a la ciutat de Tarragona.

Benjammin & The Same Song Band, Nascut a Brighton, el Regne Unit, el cantant i saxofonista Ben Stobbart, també conegut com Benjammin, viu a Barcelona des de fa més de 20 anys. Ciutat que té una bona cultura de sistema de so amb dancehall i arrels i “sons” culturals per tota la ciutat. Considerat un veterà des de fa molt temps, Benjammin forma part de l’escena reggae barcelonina, que ha crescut considerablement en l’última dècada. Des que va començar a gravar, el MC i cantant de Roots Reggae ha lliurat alguns temes dignes d’esment, entre ells “Be Wise” i “No Reason” (Black Tide, 2006), “Money Talks” i “Real” (Pirates Choice 2008/2009),“ Mexican Bean” (Mungo’s Hi Fi,2008), “Spring Soon Menja”(A-Lone Productions,2008), “Sunshine Street” (Vineyard Rècords, 2010), “Rich Get Richer” (Dreadrive Muzik, 2013) i “Adapt Per a sobreviure” (Roots & Fyah, 2013)

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dijous, 25 de juliol
21 h
Espai Jove la Palmera
Gratuït
Ho coorganitza: Komando Sound

Skip to content