FSLP2020 | NIT DE LA DANSA

Dj.; 16 de juliol (21.30 h) / NIT DE SOLOS I DANSA VIRTUAL / Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming 

 

SOLOS “ME – MY – MARIA”   

“I tu, com ets? Què creus que et defineix com a persona? Estàs segur que aquesta definició és el que et representa? Que hi ha darrere d’aquesta identitat? Aquesta peça curta de dansa és una cerca personal de la llibertat que tots, d’una manera o altre, anhelem. Una llibertat trobada a partir de l’absència de judici i l’acceptació total del que som.”

Coreografia i interpretació: Maria Torrents.

 

MILAGROSA

Que la gente crea lo que le de la gana…
Coreografia i interpretació: Jose Cuenca.

 

TRES TRISTES SOLOS NO ENCANADENADOS

La Im.perfecta Cía Dansa presenta tres solos adaptats a la “nova” normalitat. Les regles del joc han canviat, i nosaltres canviem amb elles.
Coreografia i interpretació: Paula Sánchez, Raquel Rodríguez i Júlia Miralles.

 

VIDEO DANSES “L’AROMA DE LA TERRA MULLADA LI SEMBLA MÉS DOLÇA QUE MAI”

Direcció: Alèxia Pascual
Direcció audiovisual: Marta Arjona
Text: Montse Rubiales
Veu en off: Nicèfor Franqués
Música original: Marc Naranjo
Interpretació: Montserrat Torres i Raquel Méndez
Alguna cosa ha canviat dintre seu… Ja no és la que havia sigut… Segueix fent el seu camí, però cada cop més lleugera… més lleugera de records.

 

“VIDEODANSA CONFINADA”

Direcció: Raquel Méndez
Direcció audiovisual: David Àvila i Raquel Rodríguez
Interpretació: Raquel Mendez, Àlexia Pascual, Paula Sánchez, Julia Miralles, Jose Cuenca i Raquel Rodríguez.
Els ballarins passen el confinament com poden i com saben… movent-se. I qualsevol lloc és bo per fer-ho, i una casa és un indret amb mil racons…  vimeo.com/laimperfecta

* La reserva d’entrada serà vàlida fins l’hora d’inici prevista per l’espectacle, a partir d’aquell moment no es garanteix la reserva assignada ni l’accés a l’espai.

La reserva d’entrades ja està tancada. Si hi hagués alguna plaça disponible, quedaria per a la primera persona que es presenti a l’entrada del recinte.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 16 Juliol
21:30
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït amb reserva d'entrada
2 h
2020-07-16 21:30 2020-07-16 23:30 Europe/Andorra FSLP2020 | NIT DE LA DANSA NIT DE SOLOS I DANSA VIRTUAL Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: La Im.perfecta Cia dansa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.