FSLP2020 | NIT DE LA IL·LUSTRACIÓ

Dj.; 9 de juliol (21.30 h) / IL·LUSTRACIÓ / Només per tarragonajove.org/streaming / Totes les edats

La nit de la Il·lustració d’enguany es presenta en format exclusivament en línia. Ens acompanyaran Joan Rioné, Raquel Méndez, Eva Vallès i Anna Fonoll com a talleristes de l’Espai Jove Kesse on llençaran diferents reptes per tal que els il·lustradors ens ensenyin les seves destresses artístiques. Els il·lustradors convocats per a assolir el repte seran Pere Grané, Júlio Aliau, Maria del Mar Sendra i Alicia Caboblanco on en directe ens aniran ensenyant el seu procés d’il·lustració de manera simultània.

La presentació de l’acte anirà a carreg de la també il·lustradora Elisabet Bonet on moderarà els comentaris que vulgueu enviar a tota la gent participant. Esperem que gaudiu molt d’aquesta nit tant especial i creativa.

*Hi col·labora: Associació d’Il·lustradors de Tarragona @nitilustgn

 

 

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 09 Juliol
21:30
Acte en streaming
1:30 h
2020-07-09 21:30 2020-07-09 23:00 Europe/Andorra FSLP2020 | NIT DE LA IL·LUSTRACIÓ Dj.; 9 de juliol (21.30 h) / IL·LUSTRACIÓ / Només per tarragonajove.org/streaming / Totes les edats La nit de la Il·lustració d’enguany es presenta en format exclusivament en línia. Ens acompanyaran Joan Rioné, Raquel Méndez, Eva Vallès i Anna Fonoll com a talleristes de l’Espai Jove Kesse on llençaran diferents reptes per tal que els il·lustradors ens […] Acte en streaming Tarragona Jove
Detalls tècnics

Hi col·labora: Associació d’Il·lustradors de Tarragona @nitilustgn

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.