FSLP2020 | PEPET NUET “Poliamor” Mestissatge / Ulldecona, Bernicarló i BCN

Dv.; 10 de juliol (21.30 h) / MÚSICA / Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming 

Josep Bordes de Pepet i Marieta en format duet. Grup format per músics de banda i banda del riu de La Sénia. A partir de fer la cançó “Lavia”, i abans d’aquesta, “La mani”, escrita pel montsianenc i cap del grup, Josep Bordes, el grup va anant agafant cada cop més fama de la que ja tenia, aquest cop, més escampada pels Països Catalans. A l’estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu millor èxit, “Corre l’estiu”, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Després de tres anys de silenci iscogràfic, Pepet i Marieta es reinventen per a reafirmar-se com una de les bandes festives més autèntiques, originals i versàtils dels Països Catalans.

Pepet i Marieta tornen a l’Espai Jove La Palmera amb nou treball, “Poliamor” i amb la coctelera a vessar de festa: un bon raig de reggae-ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulles de ranxera i pop. Tot ben agitat amb un discurs proper, descarat i crític, que no entén d’utopies i crda a la revolta social. El resultat és un còctel fresc, directe i combatiu per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella. Pepet i Marieta canten a la vida i l’amor, a la infantesa i els seus drets, a les arrels i l’afany per a retrobar-les, a la valentia i a la força de la unió, en breu, a la pèrdua de la por als impossibles, perquè els temps estan canviant i junts ho podem tot.

Més info a la bio: @pepetimarieta / www.pepetimarieta.com

La reserva d’entrades ja està tancada. Si quedés alguna plaça disponible, quedaría per a la primera persona que estigués en l’entrada del recinte.

* La reserva d’entrada serà vàlida fins l’hora d’inici prevista per l’espectacle, a partir d’aquell moment no es garanteix la reserva assignada ni l’accés a l’espai.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 10 Juliol
21:30
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït amb reserva d'entrada
1:15 h
2020-07-10 21:30 2020-07-10 23:00 Europe/Andorra FSLP2020 | PEPET NUET “Poliamor” Mestissatge / Ulldecona, Bernicarló i BCN Dv.; 10 de juliol (21.30 h) / MÚSICA / Espai Jove La Palmera / Gratuït amb reserva prèvia /  Totes les edats / I també en directe a través de tarragonajove.org/streaming  Josep Bordes de Pepet i Marieta en format duet. Grup format per músics de banda i banda del riu de La Sénia. A partir […] Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.