Presentació del llibre ‘Som joves’ i projecció del documental ‘Crònica d’una Joventut’

Dt., 15 d0ctubre de 2019 (18 a 19.30h) / Facultat de Lletres Campus Catalunya (Sala de Juntes)

Entrada lliure / Totes les edats

Presentació de l’estudi etnogràfic “Som Joves”un estudi qualitatiu de l’acció col·lectiva de les persones joves a Tarragona sobre l’acció col·lectiva de les persones joves a Tarragona i projecció del documental “Crònica d’una joventut”. Aquesta suma d’investigacions (etnogràfica i visual) analitzen el paper del jovent en l’acció col·lectiva a la ciutat de Tarragona per conèixer com les persones joves s’agrupen per desenvolupar les seves inquietuds i es posicionen respecte a com pensen i allò que els interessa en l’entorn on viuen. Analitzant com, on i per què les persones joves participen en l’acció col·lectiva, examinem com es pensen a si mateixes i com voldrien ser. I, almateix temps, com pensen la seva ciutat i com voldrien que fos.

Projecció del documental “Crònica d’una joventut”, retrat de l’acció col·lectiva de les persones joves a la ciutat de Tarragona mitjançant les seves paraules i experiències, els seus espais sonors i les seves construccions iconogràfiques. A partir del procés etnogràfic dut a terme, l’observadora-càmera es col·loca en espais-temps diversos amb la voluntat d’enregistrar objectivament la realitat i fent explícita la seva presència, agafant com a referència el cinéma vérité.

A càrrec d’Oriol Romaní, Maria Montserrat Soronellas, Maria Offenhenden i Anna Fonoll

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dimarts, 15 Octubre
18:00
Facultat de Lletres (Campus Catalunya)
Entrada lliure
1 : 30 h
2019-10-15 18:00 2019-10-15 19:30 Europe/Andorra Presentació del llibre ‘Som joves’ i projecció del documental ‘Crònica d’una Joventut’ Presentació de l’estudi etnogràfic “Som Joves” sobre l’acció col·lectiva de les persones joves a Tarragona i projecció del documental “Crònica d’una joventut”. Aquesta suma d’investigacions (etnogràfica i visual) analitzen el paper del jovent en l’acció col·lectiva a la ciutat de Tarragona per conèixer com les persones joves s’agrupen per desenvolupar les seves inquietuds i es posicionen respecte a com pensen i allò que els interessa en l’entorn on viuen. Analitzant com, on i per què les persones joves participen en l’acció col·lectiva, examinem com es pensen a si mateixes i com voldrien ser. I, almateix temps, com pensen la seva ciutat i com voldrien que fos. Facultat de Lletres (Campus Catalunya) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Col·labora: Departament d’Antropologia i Treball Social de la URV

Organitza: Departament d’Antropologia i Treball Social de la URV i Tarragonajove. Servei Municipal de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.