Climactives | Residu zero. Repensem el consum de plàstics

Dv.; 8 de maig (a les 18h) / En línia / Gratuït / a partir de 12 anys
tarragonajove.org/streaming

Taller participatiu on reflexionarem sobre els nostres hàbits de consum. Aprendrem l’origen i els diferents tipus de plàstic així com alguns dels efectes nocius del plàstic en el medi ambient i en la nostra salut. Tot seguit repassarem la regla de les 5 R en relació als residus (reduir, reutilitzar, reciclar, recuperar i responsabilitzar-se) i farem una dinàmica per veure quins hàbits podem canviar per disminuir-ne el seu consum. Plantejarem la necessitat de reduir els nostres residus per arribar a la idea del Residu Zero. Seguidament, ens centrarem en la reutilització d’envasos de plàstic.

No es necessària inscripció. El taller estarà disponible al nostre canal de streaming.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 08 Maig
18:00
En línia
Gratuït
1,5 h
2020-05-08 18:00 2020-05-08 20:30 Europe/Andorra Climactives | Residu zero. Repensem el consum de plàstics Taller participatiu on reflexionarem sobre els nostres hàbits de consum. Aprendrem l’origen i els diferents tipus de plàstic així com alguns dels efectes nocius del plàstic en el medi ambient i en la nostra salut. En línia Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de:: Aresta Educació

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.