RIMES I LLETRES amb Sara Socas

Dv.; 31 de juliol; 19.30 a 20.30 h / gratuït / Espai Jove La Palmera / 12 a 35 anys

Una oportunitat única a Tarragona. Sara Socas és actualment una referent destacable del rap i freestyle en el món mundial mostrant dia a dia la seva lluita i batalla tot fent-se lloc en un espai dominat i posicionat per homes. Descobrim qui és Sara Socas i com s’ho ha fet per trepitjar fort fins aconseguir més de 800.000 persones seguidores a xarxes socials i guanyar les grans batalles internacionals enfront mc’s com els grans Rapder o Hander.

*Inscripcions a partir del dia 10 de juny a les 10 h.

Durant la setmana es realitzarà el Casal de Cultura urbana. Rap – Hip Hop, on els i les joves inscrites també particaparan al taller amb Sara Socas.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 31 Juliol
19:30
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb inscripció prèvia
1 h
2020-07-31 19:30 2020-07-31 20:30 Europe/Andorra RIMES I LLETRES amb Sara Socas Sara Socas és actualment una referent destacable del rap i freestyle en el món mundial mostrant dia a dia la seva lluita i batalla tot fent-se lloc en un espai dominat i posicionat per homes. Descobrim qui és Sara Socas i com s’ho ha fet per trepitjar fort fins aconseguir més de 800.000 persones seguidores a xarxes socials i guanyar les grans batalles internacionals enfront mc’s com els grans Rapder o Hander. Espai Jove La Palmera Tarragona Jove

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.